Многу пена, чист резултат

За EXO
EXO е врвна марка за детергент за миење садови што го подобрува квалитетот на миењето садови. Гарантираме перфектно чистење со минимален напор при што истовремено обезбедуваме нежна нега на рацете.
Засилено со освежувачка арома, секое миење со EXO ја претвора рутинската работа во пријатно доживување. Нашата мисија е да го направиме патувањето до чистотата толку пријатно колку и резултатите, отелотворувајќи ја нашата посветеност за квалитетот и грижата за секојдневните обврски.
Моќната формула на EXO гарантира дека сите садови се перфектно чисти со минимален напор
Уживајте во богатата и долготрајна пена на EXO со исклучителна ефикасност за отстранување на маснотиите
Формулата на EXO е нежна за рацете без компромис за ефикасноста на чистење.
Сите детергенти за миење садови EXO имаат оживувачка свежа арома која го претвора миењето садови во попријатно доживување
Опсези на производи
Серијата Expert елиминира секаква маснотија и ги остава садовите блескаво чисти благодарение на специјално разработената моќна формула.
Lemon
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Pomegranate
Достапни пакувања
400
ml.
Apple and Mint
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Ocean Breeze
Достапни пакувања
400
ml.
Lemon
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Pomegranate
Достапни пакувања
400
ml.
Apple and Mint
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Ocean Breeze
Достапни пакувања
400
ml.
Scroll
* Достапни пакувања
Види се
Lemon
Lemon
Оживејте го вашето рутинско миење садови со освежувачка арома на лимон и подобрена формула, која обезбедува садови без дамки и оживувачка свежина на цитруси.
Lemon
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Pomegranate
Pomegranate
Заводливата есенција на калинката, во комбинација со усовршената формула, обезбедува блескави чисти садови и примамлива арома на сочно овошје.
Pomegranate
Достапни пакувања
400
ml.
Apple and Mint
Apple and Mint
Подигнете го вашето рутинско миење садови на ново ниво со нашата формула за отстранување маснотии и потопете се во оживувачката комбинација на свежи јаболка и ладна арома на нане.
Apple and Mint
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Ocean Breeze
Ocean Breeze
Внесете го освежителниот шарм на океанското ветре во вашата кујна додека вашите садови блескаат а воздухот е исполнет со оживувачка арома на бегство на морскиот брег.
Ocean Breeze
Достапни пакувања
400
ml.
EXO Expert - EXO Expert
EXO Expert
Lemon
Pomegranate
Apple and Mint
Ocean Breeze
Палетата Хидробалсам нуди нега на рацете без компромис со ефикасноста на чистење.
Chamomile
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Lilac
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Milk and Honey
Достапни пакувања
400
ml.
Chamomile
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Lilac
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Milk and Honey
Достапни пакувања
400
ml.
Scroll
* Достапни пакувања
Види се
Chamomile
Chamomile
Потопете се во нежниот допир на камилицата додека без напор се справувате со маснотиите .
Chamomile
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Lilac
Lilac
Подобрете го вашето рутинско миење садови со беспрекорно чисти садови и смирувачка арома на jоргован што носи смирувачка есенција на вашите раце.
Lilac
Достапни пакувања
400, 700
ml.
Milk and Honey
Milk and Honey
Претворете ги вашите обврски во кујната во ароматно доживување со импресивната мешавина од млеко и мед што прави вашите раце да се чувствуваат толку меки.
Milk and Honey
Достапни пакувања
400
ml.
EXO Hydrobalsam - EXO Hydrobalsam
EXO Hydrobalsam
Chamomile
Lilac
Milk and Honey
Clean Power
Достапни пакувања
400
ml
Clean Power
Достапни пакувања
400
ml
Scroll
* Достапни пакувања
Над 90% состојки од природно потекло
Во нашата нова палета EXO Clean Power, над 90% од состојките се од природно потекло. Заштитете ја животната средина додека се справувате со вашите секојдневни домашни обврски.
Над 95% биоразградливи состојки
EXO Clean Power се состои од над 95% биоразградливи состојки, кои обезбедуваат одговорност за животната средина.
Без микропластика
EXO Clean Power не содржи микропластика, што има позитивно влијание како на вашето здравје, така и на животната средина.
Нежен за кожата, Бескомпромисен за маснотиите
Изборот на еколошки производ не мора да прави компромис со ефикасноста. EXO Clean Power обезбедува како одлична нега за рацете, така и моќ за борба против маснотиите.
Clean Power
Clean Power
Clean Power
Достапни пакувања
400
ml
EXO Clean Power - EXO Clean Power
EXO Clean Power
Clean Power
Контактирајте не

    FICOSOTA LTD.

    collects and processes your personal data (names, email address, other data, depending on the information you have entered in the “You have ideas for improvement? Share your thoughts!” field), provided via this contact form, so that we could respond to your requests exhaustively.

    Please, do not provide any sensitive information when completing the contact form (for example, data about your health status, ethnic or racial origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, or criminal records).

    You may find further information concerning your personal data processing here.